Societat

Una dona i els seus dos fills moren en un incendi a Ciutat Vella

Barcelona

Una dona de 33 anys i els seus fills de 3 i 9 anys han mort en un incendi que s'ha produït en un pis de Ciutat Vella, a Barcelona. L'incendi ha començat cap a les dues de la matinada al quart pis del número 5 del carrer de Sant Pacià.

Quan han arribat els Bombers, la mare i el fill gran ja havien mort per inhalació de fums i el petit ha estat traslladat fins a l'Hospital de Sant Joan de Déu, on també ha mort.

A l'espera que la investigació confirmi la causa del foc, tot apunta que ha estat una fallada elèctrica a l'entrada de l'edifici. Els veïns de la finca han estat desallotjats temporalment per precaució, però han pogut tornar-hi després que s'apagués l'incendi.

Els bombers han rebut l'avís poc després de les dues i han desplaçat sis dotacions al pis, prop de la rambla del Raval. Quan hi han arribat, el foc cremava amb virulència a la porta de l'habitatge, segons els bombers, un pis petit, d'uns 30 metres quadrats.

Finalment hi han pogut entrar i, a l'habitació, hi han trobat la dona i els nens insconscients per la inhalació de fum. Tot i que se'ls ha intentat reanimar, la dona i un dels nens han mort. L'altre nen, l'han traslladat a un centre hospitalari però també ha perdut la vida.

Segons els bombers, l'origen de l'incendi podria ser un problema elèctric, tot i que això ho investigarà la polícia científica. S'ha hagut de desallotjar els veïns del bloc, que unes hores després han pogut tornar a casa seva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SALUT

Alerten de llaminadures amb un component del cànnabis

BARCELONA

L’Ajuntament de Mataró ha d’indemnitzar amb 49.000 euros una extreballadora

mataró
URBANISME

Roquetes vol quedar exclosa de la zona inundable per poder construir

ROQUETES

Denuncien una “sobreocupació crònica” del centre d’acollida de la Misericòrdia

girona
AGRICULTURA

Els regants del Llobregat seran compensats per les llavors que no puguin plantar

BARCELONA
SERVEIS

Afectades l’R2 sud, R14 i R15 per un tren avariat entre Garraf i Sitges

sitges
llengua

Els centres sanitaris hauran d’atendre els usuaris en la llengua que triïn

barcelona
SOCIETAT

El Palau de Congressos torna a acollir ExpOtaku Tarragona

TARRAGONA
INFRAESTRUCTURES

Adjudicada la tercera fase de la via per a ciclistes i vianants entre Reus i Cambrils

REUS