Reportatge

TARRAGONA (Tarragonès)

Festes de Santa Tecla

A taula

Men­jar i beure per fes­tes pot voler dir degus­tar plats i begu­des típica­ment fes­ti­ves. És el cas de la mama­deta, una beguda que aquest any com­par­tirà pro­ta­go­nisme amb la mama­deta algue­resa, que pre­sen­tarà l'Asso­ci­ació d'Amics de l'Alguer a Tar­ra­gona. El com­bi­nat can­via el Char­treuse pel mirto, la beguda tra­di­ci­o­nal algue­resa. La pre­sen­tació tindrà lloc aquest diven­dres, dia 10, al ves­pre. D'altra banda, el dia 17, men­tre soni la tro­nada d'inici de les fes­tes, a la Ram­bla es podrà bere­nar dolç, ja que els pas­tis­sers de la ciu­tat repar­ti­ran les 2.000 raci­ons del braç de Santa Tecla, o el que és el mateix, 75 metres de pastís. El plat fort, però, se ser­virà el dia 19: l'Asso­ci­ació de Res­tau­rants de la Part Alta con­vida a des­co­brir 25 ver­si­ons de l'espi­neta amb car­go­lins (for­mat tapa). I per a la sobre­taula, res com el tra­di­ci­o­nal Cafè, copa i puro per un duro, del dia 21.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.