Societat
la vida social
El poltre i la caça, als Fogons de la Vall de Ribes
La carn de caça i la de poltre són els productes estrella de l'oferta dels vuit restaurants que integren l'associació Fogons de la Vall de Ribes. Amb els plats i menús que han preparat, pretenen revalorar aquest tipus de carn. La de poltre és molt rica en vitamina E i en greixos Omega3 i la de caça és molt variada. Els restaurants dels Fogons de la Vall de Ribes són: l'hotel Els Caçadors; l'hotel Prats; Can Sart; La Perdiu Blanca i l'hotel rural spa Resguard Els Vents de Ribes de Freser; el restaurant Anna de Ventolà; La Plaça, de Queralbs; i el restaurant El Llac, de Campelles.
J.C.
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.