l'ampolla

Torna el «del caldo» més tradicional

Per segon any consecutiu, i a causa de l'èxit de la primera edició, l'Associació d'Empresaris de l'Ampolla (Adela) va recuperar, ahir al matí, el plat més típic dels pescadors del municipi que, anys enrere, passaven setmanes senceres en alta mar. Allí es preparaven, amb el peix que pescaven, arròs i alguna verdura, el «del caldo», també conegut com arròs a banda o «ranxo d'abordo». Més de 400 persones van participar en la segona edició d'aquestes jornades gastronòmiques, que tenen l'objectiu de potenciar el turisme d'hivern al municipi. «A l'estiu ve força gent, però també volem que vinguin a l'hivern i que coneguin els productes del poble», va explicar Francesc Ramírez, president d'Adela. Els participants de les jornades van poder degustar aquest plat, així com també van poder observar com es prepara, gràcies a la demostració d'algunes famílies de pescadors que van cuinar el «del caldo».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Afganistan

Les inundacions a Baghlan deixen uns 300 morts

Barcelona
SOCIETAT

Neixen polls de falcó pelegrí al Port de Tarragona, el segon cop en deu anys

TARRAGONA
MEDI AMBIENT

Primera instal·lació fotovoltaica amb doble orientació est-oest a la UdL

LLEIDA
SOCIETAT

La Transéquia genera un impacte econòmic al Bages de 300.000 euros

MANRESA

Mor el conductor d’un cotxe en un xoc frontal amb un autocar

SALDES
MEDI AMBIENT

Tarragona, distingida com a municipi compromès amb la biodiversitat marina

TARRAGONA

Foc forestal a Batea que s’estén cap a l’Aragó

BATEA

Manresa reprèn les obres de rehabilitació de la Torre Lluvià

MANRESA
educació

El Narcís Monturiol, pioner en la formació de tècnics en renovables

figueres