Societat

El sector pesquer català reconeix el paper de la dona

Els Guardons de la Pesca Catalana premien també Repsol

El paper passat, present i futur de la dona en el sector pesquer va ser reconegut en la gala dels Guardons de la Pesca Catalana, que va tenir lloc dissabte al Museu de la Mar de l'Ebre de Sant Carles de la Ràpita i va reunir bona part del sector. Carmeta Barberà, Isabel Comí i Maribel Cera van rebre la medalla de la pesca catalana. També se li va concedir al director del Museu de Pesca des del 1991, Miquel Martí. D'altra banda, Repsol va rebre la placa de la pesca catalana, que va recollir el president, Antoni Brufau. El programa radiofònic MeteoMauri també va ser reconegut amb una placa.

L'alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparrós, va anunciar durant la gala –presidida pel vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, i la consellera d'Agricultura, Meritxell Serret– la voluntat de recuperar la desapareguda fira Expo Ràpita, que havia estat referent del sector marítim i nàutic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia