Reportatge

A la mar, sense parar

Les estacions nàutiques conviden a gaudir de la mar de manera activa

Fer una estada al litoral català més enllà del tòpic de sol i platja no tan sols és possible, sinó que també és molt senzill: només cal atansar-se a una estació nàutica i decidir entre una infinitat d'activitats.

Les estacions nàutiques són espais turístics i recreatius que promouen les vacances actives en contacte amb l'aigua. En aquest sentit, estan especialitzades en l'oferta d'activitats nàutiques, però també n'organitzen de complementàries a terra. A més, entre els seus serveis hi figura la possibilitat d'organitzar tota l'estada a la zona escollida i afegir a les activitats reserves d'allotjament, a restaurants... D'altra banda, les estacions nàutiques organitzen cursos durant tot l'any, casals d'estiu per a nens i joves i qualsevol esdeveniment fet a mida. Al litoral català hi ha set estacions nàutiques. De nord a sud: Roses-cap de Creus; l'Estartit-illes Medes; Badia de Palamós i Calonge-Sant Antoni; Santa Susanna; Vilanova i la Geltrú; Costa Daurada i Sant Carles de la Ràpita-delta de l'Ebre. En aquest reportatge proposem activitats per realitzar en sis d'aquestes estacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia