Societat

Els oposants a l'antena de telefonia de Montesquiu fan apel·lació contra SFR

Les vint-i-sis persones que havien interposat una denúncia contra l'operador de telefonia SFR per la implantació d'una nova antena a Montesquiu van ser condemnades el mes passat a pagar 1.500 euros a SFR pels costos judicials de l'operadora. Per unanimitat, aquestes vint-i-sis persones han decidit de fer apel·lació contra aquesta decisió. Després de constituir-se en associació, els oposants a l'antena de Montesquiu fan una crida per recollir adherents i donatius amb l'objectiu de poder afrontar les despeses que generen els tràmits, i que a hores d'ara serien de l'ordre d'uns 6.000 euros. Les persones que vulguin posar-se en contacte amb l'associació poden trucar al 04 68 89 79 12.

D'altra banda, l'antena ja instal·lada continua sense emetre, després que un veí va denunciar que part de les instal·lacions tècniques s'havien posat a la seva propietat sense permís.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.