Societat

L'Institut de Secundària de Xelva organitza una jornada solidària

Una comissió formada pel personal docent i no docent, l'associació de mares i pares del centre i una nodrida representació dels alumnes de l'Institut d'Ensenyament Secundari La Serrania de Xelva, ha organitzat per a dissabte 19 de juny una jornada solidària que inclou un concert pro Haití.

A l'activitat programada, hi participaran alumnes d'Ares dels Oms, Xelva, Titagües i Toixa, tos ells units per un projecte que han qualificat d'il·lusionant, i que desenvoluparà una sèrie d'activitats encaminades a sensibilitzar el conjunt de la comarca dels Serrans, sobre l'empobriment històric i la situació real per la qual travessa el poble haitià després del terratrèmol.

En aquesta activitat, han estat involucrades diverses entitats públiques i privades, comerços i entitats econòmiques de la comarca i es clourà el dia, amb un concert a càrrec de l'alumnat del centre i la participació desinteressada del Cor Polifònic Santa Cecília de Xelva i de l'Orfeó de la Unió Musical de l'Eliana.

Durant la jornada, hi haurà tallers de comerç just i consum responsable, una carrera solidària, una exposició a càrrec de la ONG Educació sense fronteres i el desenvolupament d'un pictograma acompanyat d'una lectura de poemes al·lusius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia