Societat

L'associació ARTIC atorga els premis anuals a quatre entitats de l'Horta

A les 19.30 hores del primer dijous del mes de juliol, l'Associació d'Alcohòlics Rehabilitats de Torrent i Comarca (ARTIC) lliurarà els seus premis anuals a quatre grups o entitats relacionades amb aquest segment de la salut, i que s'han destacat darrerament per la solidaritat o el suport als més desfavorits.

Es tracta d'una acte que, lluny de resultar protocolari, subratlla el bon fer de les associacions, grups o entitats triats en cada edició. En aquesta ocasió rebran el premi Artic 2010, el doctor Francisco Pascual, el Grup de Treball Associatiu de Quart de Poblet, el Programa de Repartiment de queviures de l'Ajuntament de Torrent i l'Associació Previo, encarregada de la prevenció integral de la violència.

D'aquesta manera, aquesta associació torrentina que fa ara 30 anys des de la seua fundació, ha pensat a fer una recollida d'aliments duradors, per poder contribuir al programa que des de fa temps desenvolupa l'Ajuntament d'aquesta vila de la comarca de l'Horta.

A canvi de l'aportació voluntària de queviures, els teixit associatiu d'Artic, ha preparat vora mig miler de bosses per al pa, que es descanviaran en el moment en que s'hi faça donació dels aliments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia