Societat

Dos detinguts per haver assaltat un home a Manresa

Dos ciutadans d'origen marroquí van ser detinguts dilluns passat a Manresa (Bages) com a presumptes autors de l'assalt a un home al qual van propinar diversos cops al cap, van tirar a terra i van robar uns 300€, segons han informat avui els Mossos d'Esquadra.

Els detinguts són Mohammad E.G., de 37 anys, i Raixid E.K., de 38 anys, els dos nascuts al Marroc i veïns de Manresa, que han ingressat a la presó com a autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets van passar cap a les 22h de dilluns quan una patrulla que circulava pel carrer de Sant Francesc de Manresa va ser requerida per un ciutadà que els va explicar que acabaven d'atracar i ferir una persona.

Els agents es van dirigir fins al lloc de l'agressió i van trobar la víctima, que els va explicar que dos homes d'origen magribí l'havien copejat diverses vegades al cap, el van tirar a terra i li van sostreure una borsa de mà en la qual portava uns 300€, el telèfon mòbil i documentació personal.

Els policies van avisar els serveis mèdics i van iniciar la recerca dels dos sospitosos. A la plaça Gispert van trobar dos homes les característiques dels quals coincidien amb les descripcions facilitades, amb el mòbil de la víctima i amb un full d'acer de 15 centímetres. 

Els dos detinguts, tots dos amb nombrosos antecedents pel mateix tipus de delictes, van passar ahir a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, que va decretar el seu ingrés a la presó. 


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.