Societat

Els passatgers del vol cancel·lat a Istanbul aconsegueixen sortir cap el seu destí

L'avió s'ha enlairat amb 23 hores de retard

Els passatgers amb destinació a Istanbul que ahir van protagonitzar ocupar la pista per protestar per la cancel·lació del seu vol han aconseguit sortir avui a les 17.45 hores cap a Turquia, segons que ha informat l'aeroport del Prat.

Gairebé vint-i-tres hores després de l'hora inicial programada, només 166 passatgers dels 216 que havien d'haver sortit ahir, ja que alguns han demanat el reemborsament del preu del vol, han embarcat avui a l'avió de la companyia turca Atles Jet.

Els viatgers d'aquest vol van patir ahir un autèntic via crucis al quedar tancats hora i mitja en la nau amb una calor asfixiant, que fins i tot va provocar l'esvaniment d'un d'ells.

Segons han explicat a Efe diversos passatgers afectats, el moment més crític de la seva odissea van ser els noranta minuts que van estar tancats ahir a l'avió, amb les portes tancades, sense aire condicionat i amb una calor "insuportable".

El vol, un xàrter de la companyia turca Atles Jet, havia de partir a les 19.20 hores d'ahir de l'aeroport de Barcelona amb destinació a Istanbul, si bé finalment es va cancel·lar, cap a les dues de la matinada, després de fer embarcar als viatgers dues vegades, "per problemes tècnics".

Els passatgers d'aquest vol han hagut de passar la nit en quatre hotels de poblacions barcelonines pròximes a l'aeroport, com Castelldefels, Sabadell i Sant Boi de Llobregat.

Segons un portaveu de la intermediària Interfly, representant a Espanya d'Atles Jet, aquesta companyia opera amb vols xàrter, si bé a l'estiu disposa d'un vol a la setmana que uneix Barcelona amb Istanbul.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.