Societat

Els passatgers d'un vol cancel·lat es concentren a peu d'avió

Els 216 passatgers d'un vol que ahir havia de sortir de Barcelona cap a Istanbul han protagonitzat aquesta matinada un "acte de rebel·lia" i s'han concentrat a peu d'avió, a la plataforma d'estacionament situada al costat de la pista, per protestar per la cancel·lació del vol, després d'embarcar dues vegades.

Segons ha informat una portaveu de l'aeroport de Barcelona, el vol era un xàrter de la companyia turca Atlas Jet, que havia de sortir a les 20:00 hores de l'aeroport de Barcelona amb destinació a Istanbul.
Els 216 passatgers han embarcat dues vegades: després de pujar per primera vegada, els han fet abandonar l'avió perquè els han dit que el vol no podia sortir per "problemes tècnics". Posteriorment, una vegada solucionats aquests "problemes tècnics", el passatge ha tornat a embarcar, si bé han estat desallotjats un altre cop, aquesta vegada perquè el vol no podia sortir ja que "la tripulació s'havia passat d'hores de la seva jornada laboral", segons la mateixa portaveu.

Davant aquesta situació, els passatgers, al baixar de l'avió, quan ja eren gairebé les dues de la matinada, s'han concentrat a peu al costat de la nau, que estava estacionada a la zona de la plataforma d'estacionament d'avions, i s'han negat a pujar als autobusos que els havien de portar cap a la terminal de l 'aeroport. Mitja hora després, els passatgers, que han estat custodiats per la Guàrdia Civil, han desistit de la seva actitud i han pujat als autobusos per anar fins a la terminal.

La portaveu de l'aeroport ha precisat que els passatgers en cap cas han envaït la pista, sinó que s'han mantingut sempre al costat de la nau, sense sortir de la plataforma d'estacionament d'avions.

Així mateix, ha assenyalat que als 216 passatgers se'ls ha distribuït en hotels de la zona perquè passessin la nit i que el vol xàrter s'ha programat per a les 17:00 hores d'aquesta tarda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.