Societat

La línia de l'aeroport recupera la normalitat, però continuen els retards en la línia de Vilanova

La línia de tren de l'aeroport de Barcelona ha reprès el servei des de les 9:00 hores, després d'una hora i mitja d'interrupció a causa d'una avaria d'un comboi de llarga distància a l'estació de Sants, encara que es mantenen els retards a la línia de Vilanova.

Un portaveu de Renfe ha informat que els viatgers que han de traslladar-se a l'aeroport tornen a comptar amb el tren que fa aquest trajecte des de Sants després que durant una hora aquest trajecte s'hagi cobert amb autobusos de la companyia.

La normalitat en aquesta línia, que coincideix amb el primer dia de l'operació sortida de les vacances d'agost, ha arribat en aconseguir la companyia fèrria apartar de la via el tren avariat que obstaculitzava el pas d'altres combois.

Malgrat aquesta mesura, es mantenen els retards en alguns punts de la xarxa de Rodalies, en especial a la C-2, la línia que va de Vilanova a Maçanet, que registra demores d'uns 25 minuts.

Renfe encara no ha decidit com garantirà que els viatgers del tren avariat, un Alvia que uneix Barcelona amb Madrid, puguin reprendre el seu viatge ja que el comboi ha quedat inutilitzat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.