Societat

L'Audiència manté en llibertat l'agressor d'una equatoriana als FGC

El tribunal considera que no hi ha risc "objectiu" de fuga de Sergi Xavier M.

L'Audiència de Barcelona manté la situació de llibertat provisional sense fiança per al jove que va agredir una noia equatoriana en un tren dels Ferrocarrils de la Generalitat el mes d'octubre passat, després de desestimar els recursos en contra del Ministeri Fiscal i de la víctima.

La secció cinquena de l'Audiència ha fet públic avui un acte en el qual sosté que "ni per raó de les penes que poguessin imposar-li en el seu moment ni per les seves pròpies circumstàncies personals o familiars, no sembla concórrer aquí, a priori, un potencial risc de fuga avaluable en paràmetres jurídics veritablement objectius".

El tribunal considera "prou contundents" les mesures que garanteixen la protecció de la víctima ja que l'imputat, Sergi Xavier M.M., està en llibertat provisional però ha d'estar localitzable diàriament a casa seva i té prohibit anar a altres localitats que no siguin Sant Boi de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló o la Colònia Güell, a més de no poder viatjar als Ferrocarrils de la Generalitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.