Societat

Un jutge empresona un home per intentar matar la seva exparella a Barcelona

Successos

Un jutge ha empresonat avui un home que va intentar assassinar la seva exparella sentimental a Barcelona després de trencar l'ordre d'allunyament i va agredir la víctima.
El jutjat de Violència sobre la dona número 3 de Barcelona ha decretat presó per a Ernesto Alejandro N.P., de nacionalitat colombiana, pels delictes d'homicidi en temptativa, trencament de condemna i amenaces, han informat fonts judicials.

L'acusat tenia una sentència condemnatòria i una ordre d'allunyament en vigor que havia incomplert en diferents ocasions, però la víctima no ho havia denunciat.

Els fets van tenir lloc divendres passat 4 de juliol quan l'home es va dirigir a la feina de la seva exparella, al carrer Calvet de la capital catalana, i la va agredir amb una ampolla de vidre trencada, després de la qual cosa va fugir, encara que posteriorment va ser detingut per la policia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.