Societat

Un home mata la seva parella després de barallar-se al seu pis del barri de Gràcia de Barcelona

Successos

Un home de 26 anys, que ja ha estat detingut, ha matat suposadament la seva parella, de 50 anys, després de barallar-se al seu pis de Barcelona, segons han informat fonts policials.

Els fets han passat aquest dilluns a la nit en un pis del carrer Còrsega, al districte de Gràcia de Barcelona. L'home ha trucat als Mossos per explicar que s'havia barallat amb la seva companya sentimental i que estaven ferits, però quan la policia ha arribat la dona ja era morta.

El suposat autor del crim és Nacer E.S., de 26 anys i de nacionalitat espanyola, que ha estat detingut acusat d'un delicte d'homicidi.

Segons les mateixes fonts, quan els Mossos han arribat a l'immoble, situat al barri de Camp d'en Grassot i Gràcia Nova, del districte de Gràcia, han localitzat en una habitació el cadàver de la dona, que gairebé doblava l'edat del seu suposat botxí.

El grup d'Homicidis dels Mossos s'ha fet càrrec de la investigació d'aquest crim. L'informe forense haurà de determinar ara les causes exactes de la mort


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.