Societat

Els Castellers de Vilafranca celebren Sant Fèlix amb 4 castells de gamma extra

Els verds fracassen en l'intent de 3 de 10 amb folre i manilles

Els Minyons de Terrassa carreguen el 2 de 9 amb folre i manilles

Els Joves de Valls fan la tripleta

La Vella de Valls firma un actuació per oblidar

Vilafranca del Penedès ha viscut aquest dilluns la tradicional jornada castellera de Sant Fèlix, una de les més importants de la temporada.

La diada l'han iniciat els Castellers de Vilafranca descarregant el primer 4 de 9 amb folre i agulla de la temporada.

En segona ronda, els verds ha descarregat el segon castell de gama extra de la jornada, el 5 de 9 amb folre. Ho han aconseguit després de desmuntar un primer intent.

En tercera ronda, els vilafranquins han intentat el 3 de 10 amb folre i manilles, però el castell ha caigut quan una de les rengles s'ha abocat dins l'estructura amb els setens col·locats.

A la repetició, els de la camisa verda han carregat el 2 de 9 amb folre i manilles, castell que aquest temporada ja havien descarregat.

A la ronda de pilars, els Castellers de Vilafranca han descarregat un magnific pilar de 8 amb folre i manilles, que la setmana passada ja van coronar al Catllar.

En segon lloc ha actuat la colla Vella dels Xiquets de Valls. Els de la camisa rosada han firmat una actuació per oblidar, i han sortit de la plaça amb dos castells i un pilar.

En la primera ronda, la Vella ha intentat en dues ocasions el 3 de 9 amb folre, i en totes dues ocasions l'han desmuntat sense caure.

A la segona ronda, els rosats han sortit a assegurar i han descarregat un 4 de 8 amb l'agulla sense cap problema.

En la tercera ronda, la Vella ha intentat el seu primer castell de gamma extra de la temporada, el 2 de 9 amb folre i manilles, però el castell ha caigut amb les dosos posats.

A la repetició han carregat el 4 de 9 amb folre. El castell, com la setmana passa a l'Arboç, ha caigut a la sortida dels dosos.

A la ronda de pilars, els de la Vella han carregat el pilar de set amb folre.

En tercer lloc, ha actuat la colla Joves dels Xiquets de Valls, que ha signat una bona actuació. La colla de la camisa vermella ha aconseguit una tripleta que ni els més optimistes esperaven.

En primera ronda, els Joves ha descarregat un perfecte 5 de 8.

En segona ronda, els joves vallencs han descarregat el seu primer 4 de 9 amb folre de la temporada.

En tercera ronda, els de la camisa vermella han carregat el 3 de 9 amb folre. Aquest castell només l'han aconseguit descarregat aquesta temporada a la Festa Major de Valls.

Els Minyons de Terrassa han signat la segona millor actuació de la diada.

Els de la camisa malva han carregat en primera ronda el 2 de 9 amb folre i manilles.

En segona ronda, els terrassencs han descarregat un 4 de 9 amb folre sense gaires problemes.

En tercera ronda, els Minyons han intentat el cinc de nou, però ha caigut amb els dosos col·locats. A la ronda de repetició, han descarregat un 3 de 9 amb folre.

La diada d'aquest dilluns ha durat més de quatre hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.