Societat

Més de 40 ferits en la Cremada del Dimoni a Badalona

L’Ajuntament informa que la carcassa d’un coet i les guspires van afectar alguns dels assistents

Cremada accidentada del Dimoni a Badalona. L’Ajuntament ha informat que durant l’acte principal de les Festes de Maig de la ciutat, van resultats ferides lleus més d’una quarantena de persones per les guspires i un coet que van caure sobre el públic a causa, segons el govern municipal, del vent.

En un comunicat, l’Ajuntament explica que mentre s’estava celebrant el piromusical, la carcassa d’un coet dels focs artificials va caure sobre una part del públic situat a la Rambla a causa del vent de llevant que bufava en aquell moment. La incidència va provocar ferides lleus a 14 persones, una de les quals va ser traslladada en ambulància a un centre sanitari per ser atesa.

Més tard, les guspires del Dimoni que s’estava cremant van afectar de forma lleu una trentena de persones i dues palmeres de la Rambla.

L’Ajuntament “desitja una ràpida recuperació” a totes les persones afectades, segons el comunitat.

L’acte tradicional de la Crema del Dimoni, la del 10 de maig, Sant Anastasi, copatró de Badalona, va congregar de nou més de 100.000 persones a la Rambla, al passeig Marítim i a la platja de la ciutat.

Aquest any, la figura del Dimoni, inspirada en la contaminació dels fums dels vehicles, ha estat dissenyat per Àgata Gil i construïda per Ramon de los Heros.

Després de la cremada les festes van continuar amb els Concerts de Festes, al passeig Marítim, amb Edu Esteve, Juan Magan i Doctor Prats, en què hi van assistir unes 50.000 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia