Societat

Nit tropical a Catalunya amb temperatures per sobre dels 20 graus

La calor serà intensa aquest dimecres però no s’assoliran nous rècords

Després d’un dia de temperatures de rècord a diferents punts de Catalunya, durant la nit i matinada s’ha mantingut la calor. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, s’ha viscut una nit tropical amb valors per sobre dels 20 graus a molts llocs i, fins i tot, s’han superat els 25 graus a zones de Ponent, com Vilanova de Meià, a la comarca de la Noguera, on s’han assolit els 26,5 graus o a Tàrrega amb 26,4. A les Terres de l’Ebre, la nit també ha estat tòrrida. A les estacions de l’Illa de Buda i la d’Alcanar, s’han registrat 26,6 i 26,4 graus, com recull l’agència ACN. El SMC també destaca les temperatures a la costa central i sud. En aquesta àrea són remarcables els 26,5 graus del centre de Barcelona o els 26,3 de Tarragona.

Aquest dimecres, tot i que s’espera un dia de calor intensa, no es preveuen més temperatures de rècord. Creixeran nuvolades a l’oest que poden deixar alguna gota. A la tarda, es preveuen tempestes al Pirineu oriental i a l’extrem sud.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]