Societat

Habiliten un espai d’aparcament gratuït al mercat diari de Palafrugell

L’Ajuntament de Palafrugell ha habilitat quinze places d’aparcament gratuït amb límit de temps al carrer Pi i Maragall per facilitar les compres al mercat diari. L’espai es pot fer servir els dies laborables de 8 a 2 del migdia, amb un màxim de temps de 45 minuts i amb disc horari, el qual es pot demanar a la comissaria de la Policia Local. D’aquesta manera, els clients del mercat disposen d’un temps d’aparcament gratuït per anar a comprar.

L’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, ha esmentat que “amb aquestes quinze places donem resposta a una demanda dels comerciants de disposar d’una zona d’aparcament propera al mercat per als seus clients. Des del nou govern volem fer una aposta clara per afavorir el comerç local, i aquest és un primer pas”.

D’altra banda, durant aquest mes d’agost el mercat modifica el seu horari per ampliar el servei als seus clients. D’aquesta manera, també s’obrirà els dilluns al matí. Així doncs, del 31 de juliol al 28 d’agost estarà obert cada dia de 8 del matí a 1 del migdia. Això no obstant, el mercat del peix es mantindrà tancat els dilluns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.