Societat

Mas creu que la Generalitat i el govern espanyol competeixen a veure "qui ho fa pitjor"

Sequera

El president de CiU, Artur Mas, considera que la Generalitat i el govern competeixen per veure "qui ho fa pitjor, qui dels dos és capaç de dir-la més grossa" respecte a la gestió de la sequera que pateix Catalunya.

Després que la ministra de Medi Ambient, Elena Espinosa, indiqués aquest dilluns que la prolongació fins a Barcelona del transvasament de l'Ebre a Tarragona no tindria raó de ser si els embassaments arriben al mínim necessari, Mas ha assenyalat que l'actuació dels dos governs "dóna la sensació de ser una comèdia de tercer ordre". "Tot allò que és absolutament imprescindible, si plou una mica més ja no ho serà", ha remarcat.

"Arriba un moment en què tot això és millor prendre-s'ho de broma", ha dit Mas en declaracions a RAC 1. El líder de CiU ha remarcat que en la "carrera" entre executius, fins ara "guanyava" el català, ja que ha quedat demostrat que quan hi ha un problema important, el govern queda "superat per les circumstàncies".

Mas argumenta que si la gestió s'hagués fet "amb un mínim de rigor" la sensació no seria de "desgavell total". Tot i remarcar que no és responsabilitat del govern que no plogui, sí que ho és que quan hi ha un problema es transmeti una sensació de "serietat, ordre, lideratge i que generi confiança entre la gent".

El líder de CiU també ha qualificat de "patètica" la imatge de la sortida de vaixells cap a Barcelona al mateix temps que el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, explicava que s'aixecaven les restriccions. "És una imatge patètica, que ens fa un mal horrorós" de cara a la projecció de Barcelona a l'exterior, ha assegurat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El paper dels mercats per anar cap a un sistema alimentari sostenible

GIRONA
Medi ambient

Fomenta el reciclatge de l’oli domèstic amb una campanya als centres cívics

Lleida

Enderroquen l’edifici de l’Escola de Vela de Platja d’Aro

PLATJA D’ARO

Campclar i Sant Salvador, els barris més preocupants per a la Guàrdia Urbana de Tarragona

Tarragona

Descobreixen les restes d’un poblat visigot al jaciment dels Sants Metges

SANT JULIÀ DE RAMIS
ADMINISTRACIONS

L’Estat bloqueja el conveni i no ha transferit els diners per a la mobilitat del Maresme, segons Territori

EL MASNOU
SOCIETAT

La zona ampliada de Water World, Tornado Land, a punt per a la temporada

lloret de mar
GIRONA

Desenes de famílies enganyades en un viatge a Eurodisney París

GIRONA

Inditex es planteja tancar dues de les quatre botigues que té a Figueres

figueres