Societat

Els dos detinguts per la detenció il·legal d'una prostituta a Boadella d'Empordà passen a disposició judicial

Els dos detinguts per la detenció il·legal d'una prostituta de nacionalitat romanesa a Boadella d'Empordà passen aquest dilluns al migdia a disposició judicial.

Els agents van detenir les dues persones, una parella també de nacionalitat romanesa, després de patir un accident dissabte passat al voltant de dos quarts de sis de la tarda amb un altre vehicle a la carretera de Darnius a Boadella d'Empordà, just a l'entrada d'aquesta localitat. Les dues persones detingudes van passar la nit a la comissaria de Figueres i aquest dilluns al migdia passen a declarar al jutjat de Figueres.

La noia, que anava lligada a l'interior del vehicle en el moment de l'accident, va ser traslladada a l'Hospital de Figueres. Els agents la van acompanyar a aquestes instal·lacions sanitàries dissabte al voltant de les set de la tarda. Se li va fer un reconeixement mèdic i la noia va sortir del centre al voltant de les nou.

Fonts policials van precisar que es tractaria d'una detenció il·legal i no d'un segrest, ja que no es té constància de la demanda d'un rescat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.