Societat

Els Mossos busquen els tres suposats autors del segrest d'un carnisser magrebí a Vic

Els Mossos d'Esquadra busquen des de dissabte a la nit els tres suposats autors del segrest  del propietari d'una carnisseria islàmica de Vic, situada prop del número 135 de l'avinguda dels Països Catalans.

Segons el cos policial, dissabte a la tarda un cotxe tot terreny va estacionar davant de l'establiment. Tres persones armades van entrar a la carnisseria i van obligar el propietari a pujar al vehicle, amb el qual van fugir. El vehicle havia sigut robat a Barberà del Vallès el 14 d'agost.

Poc abans de les onze de la nit i per causes que es desconeixen, els segrest van baixar del cotxe, moment en el qual el carnisser va aprofitar per fugir. Va aconseguir arribar a una masia de Moià, on precisament hi havia un agent dels Mossos fora de servei que va poder confirmar ràpidament la identitat de la víctima.

La víctima va ser traslladada a l'hospital general de Vic, afectat per algunes contusions que se li haurien fet en el moment d'obligar-lo a entrar dins del cotxe, però segons els Mossos, en cap cas va ser apallissat.

El cos policial continua encara la recerca dels tres individus. El cas està relacionat amb els fets que van tenir lloc fa tres setmanes a Vic, quan un grup de persones del mateix clan de narcotraficants hauria apallissat una dona a la perruqueria Ali Baba de Vic, al carrer Andreu Febrer. Segons els Mossos, en els dos casos s'estarien passant comptes relacionats amb el tràfic de drogues.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Nova campanya informativa sobre l’ús dels vehicles de mobilitat personal

palamós
SOCIETAT

Nova protesta de ramaders contra l’os al Pirineu

Sort

Reobre la platja de la Nova Mar Bella

Barcelona

Nova campanya de la Coordinadora d’ONG per garantir el dret al padró

girona
infraestructures

Pimec calcula el cost laboral del darrer incident a Rodalies en 2,2 milions diaris

barcelona

L’Ajuntament ha aconseguit aturar 133 desnonaments

salt
societat

Critiques a la promoció d'unes portes obertes a la base militar amb jocs per a nens

sant climent sescebes
societat

El servei de teleassistència de la Diputació de Barcelona ja té 110.000 usuaris

Barcelona

Nous cursos de carnisseria i peixateria per cobrir la mancança del sector

palamós