Societat

Detinguda per cometre nombrosos robatoris al parc temàtic de Port Aventura

Societat

La Guàrdia Civil ha detingut una jove acusada de cometre nombrosos robatoris a clients del parc temàtic Port Aventura, segons que ha informat la Subdelegació del govern a Tarragona.

Alina Violeta B., de 25 anys i nacionalitat romanesa, va ser arrestada el 2 d'agost després que una patrulla de la Guàrdia Civil la seguís davant la sospita que es dedicava a robar la cartera a persones que estaven a les instal·lacions d'aquest recinte d'oci.

Després de ser identificada al parc, la noia va abandonar el recinte i va anar a un vehicle Ford Fiesta estacionat al carrer Pere Molas, on l'esperava el seu company. Aleshores els agents van registrar el turisme, en l'interior del qual van localitzar tres targetes de crèdit d'entitats bancàries estrangeres i a nom de diferents persones.

La detinguda i el seu company van ser traslladats a les dependències policials, on van coincidir amb una persona que justament estava tramitant una denúncia per temptativa de furt, qui va reconèixer Alina Violeta B. com a presumpta autora del robatori.

La detinguda i la seva parella passen a disposició del jutjat número 4 de Tarragona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.