Societat

SALUT

Nit solidària en benefici de l’Institut de Recerca Glòria Compte

Se celebrarà el 17 de novembre a l’Hotel Spa Terraza de Roses i inclourà un sopar benèfic de gala i una festa

Grup Terraza ha organitzat la segona Nit Solidària, que es durà a terme el divendres 17 de novembre, i aquest any els beneficis aniran destinats a la Fundació Salut Empordà (FSE). El total de la recaptació es donarà a l’Institut de Recerca Glòria Compte, que va obrir les portes el desembre de 2022, amb l’objectiu de ser un centre de referència d’investigació en salut i social i donar resposta als professionals, les administracions i les organitzacions del territori.

La Nit Solidària, que se celebrarà a l’Hotel Spa Terraza de Roses a partir de les 20.30 h, inclourà un sopar benèfic de gala i una festa. Per apuntar-se, es pot fer trucant al telèfon 972 256 154, per correu electrònic a [email protected] o bé a través del següent enllaç: https://n9.cl/zmikr . També s’ha creat una fila zero per si no es pot assistir a l’acte i es vol fer una aportació, que es pot realitzar de dues maneres: per mitjà del web https://salutemporda.helpbysc.com /recerca o al Bizum de la Fundació Salut Empordà, al número 07833.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia