Societat

Un pertorbat fereix 5 persones a Tortosa

Les víctimes van patir ferides lleus, principalment als braços, i van ser ateses pels serveis d'urgències

Cinc persones van quedar ferides lleus ahir al vespre a Tortosa després que un home, que segons que sembla té les facultats mentals pertorbades, els agredís al mig del carrer amb un ganivet de cuina abans que fos detingut per les forces policials.

Segons ha informat avui l'ajuntament de Tortosa, els fets van ocórrer cap a les 20:00 hores d'ahir quan un home, originari de Mali, va sortir al carrer amb un ganivet de cuina i va recórrer a peu el trajecte que separa el barri de Remolins (al casc antic de Tortosa) i el centre de la ciutat.

Durant el trajecte, va atacar les persones que va anar trobant al seu pas, ferint-ne cinc d'elles.

Les víctimes van patir ferides lleus, principalment als braços, i van ser ateses pels serveis d'urgències, rebent l'alta aquella mateixa nit.

Al cap de poca estona, agents de la Policia Local, el Cos Nacional de Policia i els Mossos d'Esquadra van poder detenir l'home al seu propi domicili, a on havia tornat després de finalitzar el seu recorregut pels carrers.

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, que va visitar als ferits amb el regidor de Seguretat, Jordi Folqué, ha destacat que les conseqüències d'aquest fet "haguessin pogut ser pitjors" perquè els atacs es van produir "de forma indiscriminada".

L'alcalde ha explicat que tot apunta que l'autor dels atacs té les facultats mentals pertorbades, encara que fins ahir no constava que hagués causat problemes. El detingut és a les dependències de la comissaria del Cos Nacional de Policia pendent de passar avui a disposició judicial.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.