Societat

Un detingut es tira per la finestra en un jutjat de Tortosa abans d'anar a la presó

Tribunals

Un detingut a qui se li acabava de comunicar, a les dependències del jutjat de guàrdia de Tortosa, que havia d'ingressar a la presó ha quedat ferit al llançar-se per una finestra abans de ser traslladat al centre penitenciari, segons fonts judicials i dels Mossos d'Esquadra.
Óscar R.R., que tenia antecedents, havia estat detingut en les últimes hores acusat de robatori amb intimidació, després d'atracar un supermercat.

Després de prestar declaració davant del jutge de Tortosa i ser-li notificat que havia d'ingressar a la presó, el detingut anava a ser traslladat a la presó, però abans d'abandonar les dependències, i quan caminava emmanillat i flanquejat per dos agents dels Mossos, pel seu advocat i per un agent judicial, l'home s'ha escapolit de sobte i s'ha llançat al buit per una finestra oberta, en el que fonts judicials interpreten com un intent de suïcidi.

La caiguda, des d'un segon pis i una distància de set metres, li ha provocat un pneumotòrax, encara que segons les citades fonts el detingut evoluciona favorablement.




Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.