Societat

Tres detinguts per atropellar a dos mossos en un control a Tarragona

Successos

Els Mossos d'Esquadra han detingut avui a dos nois i a un menor edat per atropellar en un control d'alcoholèmia a Tarragona a dos agents de la policia catalana, un dels quals continua hospitalitzat amb ferides greus, encara que no es tem per la seva vida.

Diversos efectius dels Mossos d'Esquadra es trobaven sobre les 07.15 hores d'avui realitzant un control preventiu d'alcoholèmia a la carretera C-31b, a l'altura de Tarragona, quan s'han vist sorpresos per dos vehicles que circulaven en paral·lel i a tota velocitat, mentre realitzaven una carrera il·legal.

Un dels cotxes ha pogut frenar a temps, però l'altre, conduït per Wanguer P., de 20 anys i veí del Vendrell (Baix Penedès), ha acabat atropellant a dos agents.
Un policia de la unitat de trànsit ha pogut esquivar el vehicle i només ha patit un cop a la cama, pel que ja ha estat donat d'alta, encara que un altre agent, de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), ha rebut de ple l'impacte del cotxe.

L'agent del ARRO ha estat traslladat ràpidament a l'hospital, on està ingressat amb ferides greus, encara que no es tem per la seva vida.

El conductor del vehicle infractor ha estat arrestat com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit per conducció temerària amb resultat de lesions greus i per negar-se a sotmetre's a les proves d'alcoholèmia.

Al conductor de l'altre turisme, Yordi Alexander O.A., de 19 anys i resident al Vendrell, també se li imputa la conducció temerària i la negativa d'alcoholèmia, pel que també ha estat detingut.

Els dos nois passaran en les pròximes hores a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona.

En el vehicle de Yordi Alexander O.A. també viatjava un menor, que ha estat arrestat per atemptat contra els agents i que passarà pròximament a disposició de la fiscalia de menors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Girona

Retransmissió radiofònica de la nova Orquestra Filharmonia

Girona
infraestructures

L’R3, R4, R7 i R12 afectades pel robatori de coure reuperen la normalitat

barcelona
MEDI AMBIENT

El govern aposta pel reagrupament de ramats per evitar atacs de l’os bru

Boldís
SERVEIS

Més freqüència de pas en el bus del Parc Nacional d’Aigüestortes

Pobla de Segur
societat

Mor Mari Valldeperas, històrica del voluntariat a Sabadell

societat

900 joves atesos en set mesos al servei d’acompanyament emocional del govern

barcelona
Girona

El PSC, indignat per la pèrdua de línies a La Baldufa

Girona
MEDI AMBIENT

El pàrquing regulat per accedir al pantà de Sau es reactivarà el dia 22

Sau
Medi Ambient

El pantà de Sau s’omple de curiosos per tornar a veure l’església envoltada d’aigua

barcelona