Societat

El jutge empresona el conductor que va atropellar intencionadament l'exmarit de la seva parella

Successos

El titular del jutjat de primera instància i instrucció número 3 del Vendrell ha decretat aquest dilluns a la tarda presó preventiva per al conductor que dissabte 19 de juliol va atropellar intencionadament l'exmarit de la seva parella a Calafell.
Els Mossos d'Esquadra van detenir a Juan Luís L. B., de 45 anys i veí de Calafell, acusat d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa. La Policia Local de Calafell va alertar els Mossos que s'havia produït un atropellament a la urbanització Mas Romeu, i que el cotxe implicat havia fugit sense socórrer la víctima, que va patir diversos cops i un traumatisme cranial. La víctima va ser traslladada, en un primer moment, a l'hospital comarcal del Vendrell i, després, a l'hospital de Bellvitge, on està ingressat amb pronòstic reservat.

Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, el suposat autor de l'atropellament es va presentar a la comissaria dels Mossos per tal de denunciar un incident amb la víctima, que acabava de fer l'intercanvi del seu fill ja que comparteix custòdia amb la seva exdona.

Després de diverses gestions, però, els agents van arribar a la conclusió que l'atropellament havia sigut intencionat ja que el detingut, abans d'atropellar la víctima, va col·lisionar amb el vehicle del ferit en repetides ocasions fins que aquest va sortir del cotxe per recriminar-li la seva actitud. Un cop fora, l'altre individu va accelerar i va atropellar l'home, que va sortir disparat i es va colpejar el cap contra el terra.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.