Societat

Societat

Convoquen vagues parcials a Parcs i Jardins

La Intersindical critica que es vulguin modificar les condicions laborals pel nou tipus de reg per la sequera

La Intersindical ha convocat vagues parcials el 14, el 16 i el 19 de febrer a Parcs i Jardins contra les “operacions de màrqueting” de l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, en el nou tipus de reg per la sequera. El sindicat apunta en un comunicat que els 950 treballadors van conèixer al desembre la proposta per modificar els torns de personal. Al gener es va convocar la taula de negociació arribant a un principi d’acord que finalment no es va signar. Segons el sindicat, en les darreres setmanes s’ha volgut modificar les condicions laborals sense tenir en compte la conciliació familiar i sense justificació de les mesures, al·legant només unes “excuses en base a la sequera”. El sindicat hi veu un “acte propagandístic” per part de l’Ajuntament i ha considerat “un sense sentit” que es vulgui regar a la tarda per criteris d’estalvi d’aigua quan asseguren que això suposa fer-ho en les principals hores d’exposició solar i contra la recomanació de les institucions. Per contra, ha defensat que fa mesos que es podria estar regant amb aigua freàtica.

La Intersindical va proposar un document d’onze punts per trobar solucions de consens entre la plantilla amb propostes com la contractació de personal o l’estudi d’alternatives. Per aquest dijous estan previstes també protestes i manifestacions als carrers de la capital catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia