Societat

Un nen de 7 anys entra en un col·legi dels EUA amb dues pistoles que podria haver confós amb joguines

Un nen de set anys va arribar dilluns passat a classe al col·legi de la ciutat de Baltimore, a Maryland, armat amb dues pistoles, que podria haver confós amb joguines, segons ha informat avui el portaveu de la policia de Baltimore, Mike Hill.
Una de les armes va ser descoberta quan li va caure de la butxaca al col·legi de Randallstown, als afores de Baltimore. El professor que ho va veure va trucar immediatament a la comissaria, segons ha detallat la cadena nord-americana CNN.

Quan els agents van arribar al col·legi, van registrar la taquilla de l'estudiant i van trobar una altra pistola, carregada, a l'interior de la motxilla, segons ha afirmat Hill, que sospita que el nen de 7 anys resideix durant els caps de setmana a casa del seu oncle, on va poder trobar les armes, i que probablement pensava que eren joguines.

"Dubtem que el nen tingués les armes des de fa temps o que tingués intenció d'utilitzar-les de manera negativa", va dir Hill, que va assegurar que de moment no s'imputaran càrrecs contra el nen, tot i que el seu oncle es podria enfrontar a càrrecs per posar-lo en perill i deixar armes al seu abast.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.