Societat

Un cambrer acomiadat fa segrestar la família de l'encarregat del bar a punta de pistola per robar-lo

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones per la seva presumpta relació amb el segrest d'una família de Badalona com a mètode per poder robar en dos bars propietat de les víctimes. Després de tres mesos d'investigació, els agents de la regió policial metropolitana nord han arrestat un antic treballador acomiadat d'un dels bars.

La matinada del 15 d'octubre, dos individus amb una arma de foc i una navalla van intimidar un veí de Badalona a l'aparcament de casa seva fins a obligar-lo a entrar al pis. Un cop a dins, un d'ells s'hi va quedar amb la família per garantir que la víctima acompanyaria l'altre delinqüent fins a dos bars de Barcelona dels quals tenia les claus. D'un d'aquests locals, la víctima n'era l'encarregat, mentre que a l'altre, molt a prop del primer, hi treballava la seva esposa.

Quan van arribar al primer dels dos bars, el lladre que acompanyava l'encarregat li va demanar que li entregués la recaptació del local. Després, el va obligar a dirigir-se al segon establiment i a lliurar-li tots els diners que hi havia a l'interior. En tots dos casos, el delinqüent sabia exactament què anava a buscar i on podia trobar-ho.

En total, van aconseguir un botí de 4.385 € i 17 participacions de loteria.

En acabar, el lladre va obligar la víctima a tornar a agafar el cotxe i dur-lo a Badalona, però l'assaltant va baixar a mig camí. A tot això, quan la víctima va arribar al seu domicili, l'altre individu també havia marxat. L'individu s'havia endut diverses coses, com ara joies valorades en 3.000 €, una targeta de crèdit i tres telèfons mòbils.

Pel relat que les víctimes van fer dels fets, era evident que els dos lladres disposaven d'una informació molt acurada sobre el lloc on es trobaven els diners i quin era el dia més indicat per al robatori, de manera que els Mossos van sospitar que podria haver-hi una tercera persona implicada. Els investigadors van identificar un antic treballador com a inductor del doble robatori. Aquesta persona havia estat acomiadada feia poc i havia tingut problemes amb el propietari dels bars. Es tracta d'Andrés MO, de 38 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sant Adrià de Besòs.

Els altres dos detinguts són Fernando SM, de 18 anys i nacionalitat espanyola, i Frank Miller OC, de 21 anys i nacionalitat colombiana, tots dos també veïns de Sant Adrià del Besòs. El jutge va decretar el seu ingrés a presó mentre que l'extreballador, de qui consten 18 antecedents policials, va quedar en llibertat amb càrrecs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La Diputació continua amb el desplegament de la fibra òptica al territori

girona

El Govern aprova el conveni per millorar la connectivitat de l’AP-7 i l’AP-2

Barcelona

Simulacre de descarrilament d’un tren d’alta velocitat a l’estació Figueres-Vilafant

FIGUERES
Medi ambient

Es registra un terratrèmol de magnitud 4,1 als Alts Pirineus

Lleida
societat

El pastisser Oriol Balaguer es farà càrrec de la històrica confiteria Sans

la Bisbal d’empordà
OLOT

Obren un punt de documentació del Parc Natural de la Garrotxa a l’Espai Cràter

OLOT

En marxa l’aparcament tancat per a bicicletes al costat de l’estació

girona

Conveni per millorar les connexions amb Girona Nord, Sud i a la C-35 a Maçanet

girona
Infraestructures i Serveis

Adjudicada la redacció del projecte de nou col·lector d’aigües a la Part Baixa

Tarragona