Societat

Els Mossos investiguen un 'segrest exprés' a una veïna de Castelldefels

Policial

Quatre desconeguts van segrestar dissabte passat una dona de Castelldefels, de 45 anys, i la van alliberar al cap de quatre hores sense que s'hagués pagat cap rescat. Es tracta d'un cas de segrest exprés que els Mossos d'Esquadra estan investigant. De moment, la policia catalana ha detingut un dels quatre implicats.

Segons han informat a Efe fonts properes a la investigació, els fets van succeir dissabte passat, dia 1, quan la víctima va ser raptada per uns desconeguts, pel que sembla quatre, que van entrar encaputxats a casa seva i la van segrestar perquè no van trobar ni els diners ni els objectes de valor que volien robar.

Pel que sembla, segons les mateixes fonts, els quatre segrestadors van reclamar als familiars de la segrestada un rescat de 100.000 euros a canvi del seu alliberament. No obstant això, la dona va ser alliberada el mateix dissabte a la serra de Collserola, al cap de poques hores del segrest, sense que s'hagi pagat cap rescat, segons les mateixes fonts.

El jutge que instrueix aquest cas ha decretat el secret del sumari.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.