Societat

societat

Aprovat el pla de prevenció de drogues i addiccions a l’Hospitalet

Inclou, per primer cop, el consum de begudes energètiques

Posa el focus en la població de 12 a 29 anys

Per prevenir, reduir i retardar l’inici en el consum de substàncies i altres comportaments addictius o generadors de dependència entre els joves, L’Hospitalet de Llobregat ha posat en marxa el Pla de prevenció de drogues i addiccions 2023-2027. Com a novetat, el document inclou el consum de begudes energètiques en la categoria d’addiccions, al costat de l’alcohol, el tabac, el cànnabis i altres drogues, així com l’abús de les pantalles i del joc. El pla que s’emmarca en l’estratègia del Pla local de Salut de l’Hospitalet, se centra en la en la població jove de 12 a 29 anys del municipi. El document analitza la seva realitat en l’àmbit del consum de drogues, pantalles i conductes de risc i, de l’altra, planteja i estructura les actuacions que s’han de dur a terme en els pròxims anys.

A banda de contemplar la visió i el treball transversal dut a terme per diferents serveis i recursos, s’ha dut a terme un treball de camp, que ha inclòs una enquesta a 297 joves, s’han organitzat grups de discussió i entrevistes. La segona fase del document estableix els diferents eixos i projectes que es duran a terme al municipi en els pròxims quatre anys. L’educatiu, el familiar, el comunitari i d’oci i lleure són els principals espais en el que s’actuarà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia