Societat

Desarticulen una banda de delinqüents acusats de 40 delictes al Vallès, al Maresme i al Barcelonès en els darrers 5 mesos

ZONA METROPOLITANA

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts passat vuit persones integrants d'una organització delinqüent acusada de cometre 40 delictes en empreses de polígons industrials, vehicles i botigues d'electrònica o informàtica del Vallès, el Maresme i el Barcelonès durant els darrers 5 mesos.

Els robatoris, que s'emmarquen en el cas Silveco, es feien segons el mètode de l'encastament, és a dir, encastant un cotxe contra les portes d'accés de les empreses per accedir a l'interior i consumar el robatori. La investigació, que va començar al setembre de 2007, ha permès detenir vuit delinqüents que sumen més de 200 antecedents policials.

Els detinguts, set de nacionalitat espanyola i un d'origen marroquí, tenen entre 18 i 25 anys, han passat a disposició judicial i han quedat en llibertat provisional amb càrrecs, però amb l'obligació de comparèixer al jutjat cada 15 dies.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.