Societat

Desarticulat a Barcelona un grup que assaltava avis pel mètode de la taca

Aquest mètode consisteix a tacar algú que acaba de treure diners d'una entitat bancària i robar-li mentre simulen que el netegen

Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres passat, 5 de juny, 3 persones a Barcelona acusades de formar un grup que robava seguint el mètode de la taca a tot Catalunya, segons informa la policia catalana.

Aquest mètode consisteix a tacar algú que acaba de treure diners d'una entitat bancària i robar-li mentre simulen que el netegen.

Als 3 detinguts se'ls imputen 13 furts i 2 robatoris amb violència, a Lleida, Vic, Barcelona, Sant Boi de Llobregat o Mollet entre d'altres localitats catalanes, encara que els investigadors no descarten que estiguin implicats en més robatoris, ja que actuaven a tot Catalunya.

Els detinguts a Barcelona són Sonia DP, de 27 anys i veïna de Barcelona; Juan Carlos BR, de 28 anys i amb domicili a Barcelona, que han ingressat a la presó per ordre del jutge, i Francisco Antonio M.I., de 30 anys i amb domicili desconegut, que ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Els Mossos d'Esquadra ja van detenir el passat 26 de maig a Gironella tres persones acusades de robatori seguint aquest mateix mètode, tots residents a Barcelona i de nacionalitat xilena, com els detinguts divendres passat a Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.