Societat

Una avaria en un tren Reus-Barcelona obliga a transbordar 140 passatgers

L'incident, que s'ha atribuït a una "avaria mecànica", no ha interromput la línia ni ha afectat altres trens de Rodalies

Un tren de mitjana distància de Renfe que cobria el trajecte Reus-Barcelona s'ha avariat avui a Sant Vicenç de Calders (Baix Penedès), cosa que ha obligat a transbordar els 140 passatgers del comboi a un altre tren habilitat per la companyia amb destinació a la capital catalana.

L'incident, que s'ha atribuït a una "avaria mecànica", no ha interromput la línia ni ha afectat altres trens de Rodalies o de mitjana o llarga distància de la xarxa ferroviària, que funciona amb normalitat, segons que han informat fonts de Renfe.

L'avaria, que s'ha registrat al tren que sortia a les 06:43 hores de Reus (Baix Camp), s'ha produït a primera hora d'aquest matí a Sant Vicenç de Calders, on els viatgers afectats han pogut agafar un altre tren habilitat per Renfe en direcció a Barcelona.

Està previst que els passatgers arribin a la seva destinació a les 09:45 hores, uns quaranta minuts més tard de l'hora inicialment prevista.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.