Societat

Un mort i dos ferits greus en un tiroteig a l'Ametlla de Mar

Successos

Una persona ha mort i dues més han quedat ferides de gravetat en un tiroteig que ha tingut lloc aquest dilluns a l'Ametlla de Mar, aparentment per una venjança relacionada amb el tràfic de drogues, han informat fonts de la investigació. Els fets s'han produït cap a dos quarts de cinc en un xalet del carrer Rovelló de la urbanització Sant Jordi Alfama d'aquest municipi, quan, per causes que es desconeixen, s'ha desencadenat un tiroteig entre quatre persones de tres nacionalitats diferents.

Un dels implicats en el succés, un alemany de 33 anys, ha rebut quatre impactes de bala al tòrax i l'abdomen que li han provocat una parada cardiorespiratòria, i quan han arribat els serveis mèdics l'han trobat mort enmig del carrer. Un altre individu, de nacionalitat italiana, ha quedat ferit de gravetat per un tret al coll i, després d'acudir pel seu propi peu fins al Centre d'Atenció Primària (CAP) de l'Ametlla, ha estat traslladat en helicòpter a l'hospital Joan XXIII de Tarragona, on ha estat intervingut quirúrgicament.

El tercer ferit és un ciutadà britànic que ha patit una ferida d'arma blanca al tòrax de la qual ha estat assistit a l'ambulatori del municipi, el ferit també s'ha desplaçat caminant al CAP, i ha estat detingut després d'haver rebut atenció mèdica. Una quarta persona, també de nacionalitat anglesa, estava present en el tiroteig i s'investiga la seva presumpta relació amb els fets, de manera que no es descarta la seva detenció.

Aquestes fonts han indicat que els quatre implicats en el succés, tots ells residents a l'Ametlla de Mar, mantenien "unes relacions no gaire bones ni clares", i alguns d'ells tenen antecedents per tràfic de drogues. És per això que la principal hipòtesi dels fets és que es tracti d'una venjança relacionada amb el tràfic de substàncies estupefaents.

Diverses patrulles de la Policia Local de l'Ametlla i de la Guàrdia Civil, així com serveis mèdics, s'han desplaçat al lloc dels fets. La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec del cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ILLES CANÀRIES

Protesta massiva contra el model “insostenible” de turisme

BARCELONA
CORNELLÀ DE TERRI

Denuncien que volen obrir un centre de menors “sense complir normativa”

CORNELLÀ DE TERRI

Llagostera habilita un espai per al dol perinatal al cementiri

LLAGOSTERA
medi ambient

Reclamen més control de la contaminació al Camp d Tarragona

TARRAGONA
GIRONA

El Tarlà ja volta i Jaume Cruset fa un pregó rimat de les Festes de Primavera

GIRONA
equipaments

Els veïns d’Alpens voten a favor de fer la piscina municipal

ALPENS

Vilafant rep Rafael Sala, el soldat republicà afusellat i trobat a Paterna

VILAFANT

Reclamen una actuació urgent per l’antiga Ràdio Liberty

PALS
SOCIETAT

Llançament de petits satèl·lits des de l’aeroport de Lleida-Alguaire

ALGUAIRE