Societat

Mor la doctora tirotejada per un pacient en un ambulatori de Múrcia

Successos

Cap a dos quarts d'una d'aquesta matinada, un taxista jubilat de 74 anys ha entrat a l'ambulatori de Moratalla, a Múrcia, i ha obert foc indiscriminadament.

Una doctora que estava de guàrdia ha rebut quatre trets, un dels quals al cap, i l'han traslladat en estat molt greu a l'Hospital Virgen de la Arrixaca de Múrcia, on ha mort a primera hora d'aquesta tarda.

Un conductor d'ambulàncies també ha resultat ferit, però només d'un tret, i l'han traslladat a l'Hospital de Caravaca de la Cruz, també de Múrcia.

La Guàrdia Civil ha detingut el suposat autor dels trets, que és un veí de Moratalla. De moment es desconeixen els motius que l'han portat a disparar a tort i a dret contra el personal de l'ambulatori del municipi.

Segons les primeres investigacions de la Guàrdia Civil, l'autor de l'agressió, que respon a les inicials de P.N.M., es va presentar ahir a la tarda al centre sanitari de Moratalla per ser tractat d'un problema de salut, pel que sembla de tipus asmàtic.

Posteriorment, es va desplaçar per consultar sobre el mateix assumpte a Caravaca de la Cruz, ja que, pel que sembla, no estava conforme amb l'assistència rebuda.

En tornar de l'altra població i armat amb un revòlver, es va presentar un altre cop al centre de salut, va disparar primer contra la doctora i, a continuació, contra el conductor de l'ambulància que es va acostar al lloc alertat pel soroll.

L'autor dels trets va dir als agents de la Guàrdia Civil que l'arma la va trobar fa uns 15 o 20 anys al taxi, quan exercia la seva professió a Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
OLOT

Un camió vessa la càrrega a l’avinguda Sant Jordi

OLOT
PALAMÓS

El jutge exculpa en part l’agent que instava a investigar la multa a un edil

PALAMÓS

Figueres lliura els premis de les Creus de maig 2024

FIGUERES

Entitats socials denuncien que Barcelona no deixa empadronar persones vulnerables als seus locals

Barcelona
judicial

Una tercera sentència tomba la superilla de Consell de Cent executada per Colau

Barcelona

La Universitat de Vic – UCC investeix l’artista i poeta Perejaume doctor honoris

VIC
societat

Els firaires es queixen que la Copa Amèrica els impedeix ser a la festa major de la Barceloneta

BARCELONA
societat

Recuperen dos gossos amb signes de desnutrició i ferides

platja d’aro
Societat

Mor als 56 anys l’activista veïnal barceloní, Pere Nieto