Societat

Una avaria a l'estació d'Arc de Triomf provoca nous retards a Rodalies

Renfe

Una avaria a l'estació d'Arc de Triomf de Barcelona ha provocat retards de més de mitja hora a tot el recorregut de les línies 1, 3 i 4 de Rodalies de Renfe. Segons alguns usuaris, alguns trens han estat més de mitja hora parats a la via al llarg del recorregut a l'espera de ser desviats cap a altres estacions. Els problemes a Rodalies s'han allargat durant diverses hores, ja que l'avaria no s'ha solucionat fins a les 11.

Els retards s'han produït des de les 08.45 hores en els dos sentits de la circulació, i per reduir l'afectació s'ha decidit desviar la circulació d'alguns trens.

Així, a la línia 1, que va de Molins de Rei (Baix Llobregat) a Maçanet de la Selva (Selva), els trens que circulen de Mataró a Molins inicien i finalitzen el seu recorregut a l'Estació de França.

Les altres línies afectades, la 3, que circula entre l'Hospitalet de Llobregat i Vic, i la 4, de Sant Vicenç de Calders a Manresa, segueixen amb el seu recorregut normal.

A més, els trens de la línia 7, que no està afectada per l'avaria, finalitzen o comencen el seu recorregut a l'estació de Sant Andreu Arenal de Barcelona per evitar una congestió de la xarxa ferroviària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.