Societat

Els ecologistes catalans demanaran la dimissió de cinc consellers

La Federació d'Ecologistes de Catalunya (EdC), altres entitats ecologistes i plataformes de defensa del territori consideren que l'executiu català "no respecta els interessos generals de la població" i que "provoca amb les seves polítiques insostenibles un gran nombre de conflictes ambientals que malgrat els discursos oficials,
afavoreixen els interessos de les grans corporacions privades". Els ecologistes denuncien que la política ambiental del govern "provoca la continuïtat del model neoliberal obsessionat pel creixement i incompatible amb la preservació del medi ambient, l’equilibri territorial i el progrés social".

Per tots aquests motius, els ecologistes demanaran la dimissió dels consellers de Medi Ambient i Habitatge (Francesc Baltasar), de Política Territorial (Joaquim Nadal), de Sanitat (Marina Geli), d'Agricultura (Joaquim Llena) i d'Educació (Ernest Maragall).  EdC ha convocat una manifestació el proper diumenge 22 de març a les 11h a la Plaça de Catalunya amb el lema "Contra la política ambiental del govern de la Generalitat. Defensem el territori".

També es donarà el tret de sortida a una campanya per fer front als "nombrosos conflictes ambientals, territorials i a la salut de les persones arreu del territori català". Els manifestants exigiran un nou model de política ambiental, territorial i de sotenibilitat, amb "un canvi de rumb profund del govern del president Montilla".


 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.