Societat

Els estudiants de Lletres desocupen la UAB fins després de les festes de Nadal

Pla Bolonya

Els alumnes de Filosofia i Lletres han decidit desocupar la UAB fins després de les festes de Nadal. Els estudiants exposen en un comunicat que aquesta decisió s'ha pres per analitzar el que ha passat aquestes darreres setmanes i formular el futur de les mobilitzacions estudiantils en els propers mesos.

Expliquen que "és una petita pausa, però en absolut una aturada" i diuen que segueixen reclamant un referèndum vinculant sobre la paralització de l'aplicació dels nous plans d'estudi, el reconeixement del dèficit públic, la retirada dels expedients i les imputacions, i la dimissió de la degana de la facultat de Filosofia i Lletres, Helena Estalella.

El proper 7 de gener a dos quarts de dotze del matí els estudiants celebraran una assemblea per decidir el futur de les mobilitzacions a l'auditori de la Facultat de Lletres de la UAB.

L'ocupació de la facultat de Lletres de la UAB va començar fa justament un mes, el dilluns 24 de novembre, el que va obligar a paralitzar l'activitat acadèmica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.