Societat

Continua millorant l'estat de Vicente Ferrer després de sortir de l'UCI

CATALUNYA

L'estat del cooperant català Vicente Ferrer continua millorant, des de que dilluns passat va sortir de la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'hospital de la ciutat índia de Vellore, on continua ingressat després de patir una embòlia cerebral el passat dia 21 de març. La Fundació Vicente Ferrer informa que durant la seva estada a planta, aquesta última setmana, el cooperant català ha presentat una evolució positiva. Els metges que l'estan tractant han notat una "millora motriu de la part esquerra del seu cos", gràcies a l'ajuda d'un equip de fisioterapeutes que l'està atenent. Així doncs, Vicente Ferrer mostra ja una major resposta als estímuls externs, tot i que el seu diagnòstic continua sent greu.

Als seus 88 anys, Ferrer ja en porta més de cinquanta a l'Índia ajudant als pobres. La seva fundació assisteix 2,5 milions de persones i té més de 150.000 col·laboradors arreu de l'Estat. Ferrer és considerat una de les persones més actives en l'ajuda, solidaritat i cooperació amb els desfavorits del tercer món.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.