Societat

Vicente Ferrer ingressa en estat crític en un hospital de la Índia després de patir una embòlia

Vicente Ferrer ha ingressat en estat crític en un hospital de l'Índia després de patir una petita embòlia, segons han informat fonts de la fundació que porta el seu nom. També han assegurat, però, que dins de la gravetat el missioner es troba estable.

El missioner va ingressar a un hospital d'Anantapur, ciutat en què hi ha les oficines de la Fundació Vicente Ferrer, la tarda d'aquest divendres. Als seus 88 anys, Ferrer ja en porta més de cinquanta a Anantapur –l'estat indi d'Andhra Pradesh– ajudant als pobres.

La seva fundació assisteix 2,5 milions de persones i té més de 150.000 col·laboradors arreu de l'Estat. Ferrer és considerat una de les persones més actives en l'ajuda, solidaritat i cooperació amb els desfavorits del tercer món.

Ferrer ha rebut nombroses distincions, com la Creu de Sant Jordi l'any 2000, el premi Príncep d'Astúries a la Concòrdia el 1998 o el d'Espanyol Universal, també el 1998. 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.