Societat

Investiguen la mort a ganivetades d'una dona en un bar de la Sagrada Família

Successos

Els Mossos d'Esquadra estan investigant la mort d'una dona el cadàver apunyalat de la qual va ser trobat aquest divendres a la nit a l'interior del bar on treballava de cambrera, situat a uns metres de la Sagrada Família de Barcelona.

Segons que han informat a Efe fonts pròximes al cas, el cadàver va ser trobat cap a les 23,00 hores per una veïna que va entrar al local, La Solana Gallega, un restaurant de menús de migdia que a aquelles hores ja estava tancat i on la víctima estava sola.

Aquesta veïna, amb qui pel que sembla havia contactat la filla de la víctima estranyada que la seva mare no tornés a casa, va trobar en un menjador interior de l'establiment el cadàver de la dona, que presentava ferides d'arma blanca en diverses parts del cos, i va avisar de la troballa els Mossos d'Esquadra.

Agents de l'àrea d'investigació de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona han assumit la investigació de l'homicidi i, de moment, mantenen obertes totes les hipòtesis sobre el cas.

Els agents estan inspeccionant el local i han registrat els contenidors d'escombraries pròxims per recollir pistes sobre l'autoria del crim, a l'hora que investiguen l'entorn personal de la dona, d'uns 45 anys d'edat, ja que no descarten que l'homicidi pugui haver estat comès per un familiar o una persona pròxima a la víctima.

De fet, un client habitual del restaurant que coneixia la víctima, i que no ha volgut facilitar-ne el nom, ha explicat a Efe que la dona estava separada i tenia una ordre d'allunyament de la seva exparella per maltractaments.

Segons una altra veïna del barri, la víctima, de nacionalitat espanyola i que té una filla adolescent, portava amb prou feines tres mesos treballant com a cambrera a La Solana Gallega i feia anys que estava separada.

El bar que regentava la víctima és un restaurant de menús, situat a la confluència entre els carrers Provença i Sicília de Barcelona i freqüentat per treballadors de les oficines de la zona i pels nombrosos turistes que visiten la Sagrada Família.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.