Societat

Una dona mor escanyada pel seu marit al País Valencià

Una dona de 65 anys ha mort escanyada pel seu marit aquest divendres a Beneixida, a la comarca de la Ribera Alta del País Valencià. El seu marit ha intentat suïcidar-se després del crim llançant-se pel balcó i ha estat ingressat a l'Hospital General de València amb un traumatisme cranioencefàlic, en estat greu.

La víctima i el seu marit, que té 57 anys, havien tornat fa cinc anys al poble des d'Alemanya després d'haver-se jubilat. Beneixida era la poble de la dona, que s'havia casat a amb l'agressor, de nacionalitat alemanya, al país on havia emigrat.

Segons el testimoni de diversos veïns, la parella vivia en una casa unifamiliar de dos pisos amb un germà i una germana de la víctima. Segons els testimonis, no era una parella problemàtica ni se sap que haguessin tingut desavinences greus.

Fonts del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià també han indicat que no consten antecedents de maltractaments en la parella, ja que no hi ha cap denúncia.




Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.