Societat

Un pare mata els seus cinc fills i la seva dona i després se suïcida a Los Angeles

Successos

Cinc nens menors de deu anys i la seva mare han estat assassinats aquest dimecres a Los Angeles presumptament pel pare de la família, que s'ha suïcidat posteriorment, segons ha informat la policia.

Els succés ha tingut lloc poc després de les 8.20 del matí a Wilmington, una àrea propera a Long Beach, quan aparentment l'home ha entrat al seu domicili i ha disparat contra els seus fills i la seva dona. Abans de matar-se, l'home ha enviat un fax a un mitjà de comunicació local, Channel 7, per avisar sobre els fets. La policia també ha rebut una trucada del suposat assassí.

"Acabo d'arribar a casa meva i tota la meva família ha estat tirotejada", ha dit la persona que ha contactat amb els agents, segons el testimoni de l'ajudant del cap de la policia de Los Angeles, Kenneth Garner.

Els cinc menors morts són tres nenes, una de 8 anys i dues bessones de 5, i dos nens, també bessons, de 2 anys.

Les causes de l'assassinat
Sembla que els agents han trobat al domicili una nota en què es relaciona la matança amb "motius laborals", cosa que referma la teoria que es tracta d'un crim amb posterior suïcidi.

"Això és un assumpte relacionat amb temes financers i de treball. En aquests temps econòmicament difícils hi ha altres sortides. En els meus 32 anys d'experiència mai havia vist res de semblant", ha dit Garner al diari Los Angeles Times.

El fax enviat a Channel 7 ha detallat problemes de feina que tenia l'assassí com a treballador de l'hospital Kaiser Permanente de Los Angeles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.