Societat

Troben un cotxe submergit al riu Muga i investiguen si és d'un noi desaparegut dissabte

Societat

Els Mossos d'Esquadra i els Bombers de la Generalitat busquen un jove veí de Castelló d'Empúries (Alt Empordà) que va ser vist per última vegada dissabte passat mentre creuava amb un cotxe per un "passallís" (pas) del riu Muga, al terme de Vila-sacra, al qual el fort corrent va arrossegar aigua avall.

Fonts policials han informat a Efe que els bombers han localitzat aquesta tarda un vehicle al riu Muga, entre Vila-sacra i Vilanova de la Muga, encara que no han pogut precisar si es tracta del vehicle del desaparegut ni si hi havia algú a l'interior.

El desaparegut, Zeus Palenzuela, de 21 anys, conduïa el seu cotxe, un Opel Astra, amb almenys tres amics que en veure que el vehicle cedia al fort corrent van poder sortir-ne i arribar a la riba, cosa que no va fer el conductor.

Amb tot, la desaparició del jove no va ser denunciada fins aquest diumenge a la nit per la seva mare en una comissaria dels Mossos.

Pel que sembla, els amics del jove no van arribar a denunciar els fets creient que Zeus Palenzuela hauria pogut sortir del vehicle, si bé no l'han tornat a veure des d'aleshores.

El jove treballa com a cuiner a l'hotel Terrassa de Santa Margarida de Roses (Alt Empordà).

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.