Societat

Dues morts més pel temporal

El temporal de vent i pluja que afecta el litoral català s'ha cobrat dues noves víctimes mortals, que van morir ahir a la tarda en ser arrossegades al mar, a El Prat de Llobregat i al Port de Barcelona. L'accident del Prat es va produir ahir cap a les set de la tarda, quan un cotxe que circulava per l'espigó va caure al mar. Un dels dos ocupants va poder sortir del vehicle, amb ferides de diversa consideració, mentre que el cos del segon passatger va ser trobat pels serveis d'emergència més tard.

L'altra víctima del temporal va ser un vigilant d'un magatzem que es trobava al moll de Gregal de Barcelona, que de matinada s'ha vist sorprès per una gran onada que l'ha arrossegat mar endins. El seu cos ha estat localitzat sense vida hores després. Les dues víctimes se sumen a la mort ahir d'un submarinista a Sant Andreu de Llavaneres.

D'altra banda, els Bombers han realitzat durant aquesta nit i matinada més de 200 sortides per atendre emergències generades pel temporal de neu i pluja a tot Catalunya. S'han retirat arbres, cables i diversos elements que han caigut a la via pública, i s'han fet diverses assistències a vehicles que havien quedat embarrancats.

 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.