Societat

Els bombers ja han realitzat 405 sortides pel temporal de pluja, vent i neu

Meteorologia

Els Bombers de la Generalitat ja han fet, fins a les cinc de la tarda, 405 sortides per incidències relacionades amb el temporal de vent, pluja i neu que des d'aquest divendres afecta diverses zones del territori català.

Tot i així, segons Emergències, el nombre d'actuacions dels Bombers relacionades amb el temporal va a la baixa, i entre les dues del migdia i les cinc de la tarda, han hagut de fer 42 sortides.

Les zones més afectades i amb un nombre més elevat de serveis segueixen sent el litoral de Girona i Barcelona. En la majoria dels casos, es tracta de retirar arbres i altres elements caiguts a la via pública.

Així, per zones d'emergències, la de Girona és la que concentra més serveis amb 185, 26 d'elles entre les dues del migdia i les cinc de la tarda; a l'àrea metropolitana nord hi ha hagut 10 sortides més durant aquestes tres hores i ja n'acumulen 149; i a la metropolitana sud 4 més, i en sumen 57; mentre que a la zona centre de Catalunya són 5 en total, dues d'elles entre les dues del migdia i les cinc de la tarda.

Pel que fa a les zones d'emergències de Tarragona i l'Ebre, es mantenen dues sortides i una, respectivament, mentre que a la de Lleida, segueixen sent sis les actuacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.